Wie zijn wij

Met vele jaren ervaring in de installatie techniek heeft Rosema Installatie Techniek zich 15 jaar geleden compleet laten omscholen in Duitsland ,België en Oostenrijk daar waar Duurzaamheid al veel langer een gemeengoed is en de technieken veel verder zijn dan in Nederland, Rosema Installatie techniek weet zich dan ook telkens weer als een van de eerste informatie te verschaffen over de nieuwste ontwikkelingen in energie besparing en duurzame alternatieven voor fossielen brandstoffen.

Samen met een aantal samen werkende partners: www.pelenergie.nl en www.bijvoetenergie.nl , hebben we al heel wat mooie projecten gerealiseerd.

Sortech Zonnekoelinstallatie
Zo heeft Rosema Installatietechniek een primeur weten te behalen met de eerste zonnekoelinstallatie van Nederland! Dit is gerealiseerd met de Sortech adsorptiekoelmachine, welke koeling uit warmte genereert.

Rosema Installatietechniek is de specialist in zonne-energie en Pellet verwarmings-systemen, denken graag met U mee, bieden een compleet assortiment aan energiebesparende producten en diensten.

Diverse duurzame projecten
Webdevelopment © 2012 M.E. Solutions